Kućni tekstil

VELIKI IZBOR KUĆNOG TEKSTILA

JORGANI

Punjeni finim šupljim poliesterskim vlaknima koja jorgan čine izuzetno mekanim i prijatnim za spavanje sa izuzetno dobrom toplotnom izolacijom i lakim načinom održavanja.
Lepom estetskom izgledu jorgana doprinosi veliki izbor šara, dezena i boja, modernih i prijatnih za ovu namenu.

Jorgane izrađujemo u dimenzijama 140×200 cm, 160×200 cm i 200×200 cm, a može i po želji naručioca.

Punilo naših jorgana je 100% poliester vlakna – koflina 400 g/m2 ili po želji naručioca.
Na zahtev kupca punilo jorgana može biti i vuneni pelc.

ŠTEP DEKE

Veliki izbor štep deka različitih boja, dezena i šara punjenih sa koflinom od 100 do 150 g/m2, u širini od 140×200 cm do 200x240cm a mogu se raditi i po želji naručioca (dimenzija i težina punila).

Štep deke mogu biti izrađene od različitih vrsta posteljnog platna, jednobojnog ili dezeniranog, ili od streč frotira i drugih materijala.

Mogu se koristiti kao pokrivke u toplijem periodu ili kao dekorativni prekrivači.

PREKRIVAČI I RANERI

Prekrivači mogu biti izrađeni od različitih vrsta materijala (dekorativno platno, saten, pamuk, mikrofiber, svila,..) jednolično ili sa dva različita lica. Koflinsko punjenje i dekorativni štep ovih prekrivača stvaraju kompaktnu celinu bez nabora i sabijanja tako da prekrivači i posle dugotrajne upotrebe zadržavaju prvobitni izgled. Prekrivači se mogu raditi u kombinaciji sa dekorativnim jastučićima i draperima u istom dezenu.

Raneri predstavljaju izuzetno elegantan estetski i praktičan dodatak za sve vrste kauča, ležaja i fotelja. Izdrađuju se u više različitih dimenzija i boja.

POSTELJINE

Posteljine svojim dizajnom upotpunjuju izgled Vaše spavaće sobe. Nakon odabira dušeka, jorgana i jastuka odabir posteljine je ono čemu treba posvetiti najviše pažnje.

U našim proizvodnim pogonima kreiramo široku paletu posteljine u smislu dizajna, kvaliteta platna, dimenizija, tako da mogu da zadovolje kriterijume svih kupaca, od tradicionalnog do modernog stila.

Posteljine se proizvode u svim dimenzijama, od dečijih krevetaca preko kreveta samca do bračnih kreveta.

Odabir materijala (pamuk, damast, pamučni saten,…) vrši se tako da zadovolji standarde koje NOVITET promoviše, kako u smislu kvaliteta platna i same izrade, tako i u smislu očuvanja životne sredine upotrebom tkanina od prirodnih vlakna.

JASTUCI

Punjeni specijalnim poliesterskim silikonskim vlaknima, koflinom, sunđerom ili polistirenom.

Proizvode se u nekoliko veličina ili po želji naručioca.

Presvlaka jastuka je 100% pamuk, pamuk/poliester, štepano pamučno platno ili štepano platno pamuk/poliester. Za posebno izrađene jastuke linije SANUS – poliester/elastin.

JASTUCI SA PROTEKTOR NAVLAKOM

U praksi se kao veoma praktično pakazala izrada JASTUKA SA PROTEKTOR NAVLAKOM u vidu štepane zaštitne jastučnice koja ima mogućnost skidanja sa unutrašnjeg jastuka. Ovakva jastučnica štiti jezgro jastuka od različitih nečitoća (prašina, prljavština, alergeni, telesne izlučevine kao što su pljuvačka i znoj). Zbog jednostavnog održavanja ovakvi jastuci su izuzetno pogodni za upotrebu kako u kući tako i u hotelima, odmaralištima i drugim ustanovama za smeštaj više lica.

SEDALICE I PODMETAČI ZA STOLICE

 

Izrađujemo jastuke, podmetače za stolice i klupe, baštenske garniture, ležaljke za plažu i ostale predmete za odmaranje i uživanje.
Nudimo veliki izbor modela, boja i vrsta tkanina, različite debljine i tvrdoće sunđera ili silikonskog punjenja.

Jastuci i podmetači se mogu raditi i prema zahtevu naručioca.

KUHINJSKE KRPE I STOLNJACI

Stolnjaci i kuhinjske krpe različitih dezena, svih dimenzija i oblika se izrađuju od pamuka, poliestera pa do najfinijeg žakardiranog damasta od 100% pamuka.

Ostali proizvodi iz našeg asortimana su i kuhinjske rukavice, kecelje, podmetači, navlake za daske za peglanje, filteri za aspiratore, pijačne torbe, kese za pakovanje i odlaganje robe.

PEŠKIRI I BADE MANTILI

Za prijatan i nežan dodir vaše kože izrađujemo peškire i bade mantile u svim bojama i veličinama od visokokvalitetnog frotira što mu obezbeđuje mekoću, visoku moć upijanja i duži vek trajanja.

Na peškirima i bade mantilima vršimo izradu veza po želji naručioca.

JASTUCI ZA KUĆNE LJUBIMCE

Svi naši ležajevi i jastuci za kućne ljubimce izrađeni su od visokokvalitetnih odabranih materijala. Svaki model se odlikuje spojem lepote, praktičnosti i jednostavnog održavanja.

Ako je vaš ljubimac (pas ili mačka) do sada spavao u vašem krevetu, s našim jastucima i ležajima za kućne ljubimce ćete i vi poželeti da spavate u njegovom krevetiću/jastuku.

U ponudi je veliki izbor ležajeva i jastuka za kućne ljubimce u različitim veličinama i bojama. Svi naši proizvodi su jednostavni za održavanje i moguće ih je kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama za kućne ljubimce.