Cylindro (large)

 

3,260.00 RSD

Tehničke karakteristike:

CYLINDRO jastuk je izuzetna podrška za bilo koji deo tela: ruku, nogu, potpora leđima, ispod i između kolena, iza vrata i ispod glave, posebno nakon ortopedskih i hiruških zahvata. Ublažava pritisak i sprečava trenje na ugroženim delovima tela. Smanjuje rizik od pada.

Opis Proizvoda

PREDNOSTI: pozicioniranje vrata, podrška vratnim pršljenovima, ublažava pritisak i sprečava trenje na ugroženim delovima tela, koristi se nakon ortopedskih i hiruških zahvata, preporuka nakon hiruškog zahvata dojke, smanjuje rizik od pada, pozicioniranje ramenog zgloba i podlaktice, koristan kao međunožni jastuk nakon ugradnje veštačkog kuka, pozicioniranje veštačkog zgloba, sprečava nastanak dekubitusa na zglobu kolena i skočnom zglobu, preporuka za osobe sa proširenim venama, poboljšava energiju, fokus i budnost, može se koristiti i kao dekorativni jastuk, možete ga nositi gde god da krenete (plaža, kamp, dvorište, auto, avion, bolnica, studentski dom, kod kuće).

KARAKTERISTIKE – Jastuk CYLINDRO je pravi multifunkcionalni jastuk modernog doba. Spada u grupu jastuka za pozicioniranje tela. Jastuk pruža širok spektar mogućih upotreba zahvaljujući svom dizajnu i izboru veličina.

CYLINDRO jastuk je izuzetna podrška za bilo koji deo tela: ruku, nogu, potpora leđima, ispod i između kolena, iza vrata i ispod glave, posebno nakon ortopedskih i hiruških zahvata. Ublažava pritisak i sprečava trenje na ugroženim delovima tela. Smanjuje rizik od pada.

Možete ga koristiti za spavanje, popodnevnu dremku, da se opustite na sofi, u automobilu ili na ležaljci. Na poslu i putu vam može ublažiti stres.

Jastuci poput jastuka CYLINDRO veoma su popularni širom sveta. Koriste se u hotelima, salonima, bolnicama, u autu, na brodu, avionu, pored bazena i sl.

Ovaj jastuk vam može pomoći da poboljšate energiju, vaš fokus i budnost kako biste zasijali u punom sjaju.

DIZAJN – Zahvaljujući svom dizajnu, a zavisno od veličine, služe za pozicioniranje skoro svih delova tela. CYLINDRO jastuci, kao i ostali jastuci iz linije SANUS, napravljeni su od polistirenskih mikro-perli (EPS) i izuzetno meke i elastične tkanine, koji zajedno jastuk čine veoma udobnim i privlačnim za sve uzraste.

Uz jastuk dobijate jastučnicu koja je obavezna kao vreća za pranje jastuka u veš mašini.

Jastučnice u različitim bojama daju mogućnost korišćenja jastuka za terapiju, ali i za dekoraciju u kući, u isto vreme za zdravlje i dobrobit vaše porodice.

IZ UGLA SPECIJALISTA MEDICINE – Jastuk CYLINDRO iz linije SANUS koristi se za pozicioniranje vrata i kao podrška vratnim pršljenovima i relaksacija muskulature vrata.

Preporučuje se za pozicioniranje ramenog zgloba i podlaktice radi sprečavanja dekubitusa kod dugog ležanja i sedenja, kao i za pozicioniranje leđa kod dugog sedenja ili bolova, samostalno ili u kombinaciji sa ANNULO i CUBITO jastucima.

Može se koristiti kao međunožni jastuk nakog ugradnje veštačkog kuka, radi pozicioniranja veštačkog zgloba, sprečavanja nastanka dekubitusa na zglobu kolena i skočnom zglobu.

Pogodni su za podizanje nogu kod proširenih i/ili upaljenih vena potkolenice, otoka nakon povreda ili slabe cirkulacije u potkolenicama, nakon operacija na potkolenici i kuku.

Jastuk CYLINDRO se preporučuje i kod hiruškog zahvata dojke.

Poklon za telo, um i dušu.

Dodatne informacije

Dimenzije 80 x 14 x 14 cm
Dužina

85 cm

Prečnik

14 cm

Sastav

Elastan 8.4%, Poliester 91.6%

Punilo

Polistirol 100%

POKLON

Kupac može zatražiti povećanje volumena jastuka u neograničenom vremenskom periodu BESPLATNO!

Broj artikla: ADP-06. Kategorija: